Szűcs-Vásárhelyi Nóra Kooperatív Doktori Program ösztöndíjat nyert

Szűcs-Vásárhelyi Nóra Kooperatív Doktori Program ösztöndíjat nyert

Támogatást nyert Szűcs-Vásárhelyi Nóra pályázata az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kiírt Kooperatív Doktori Program Nemzetvédelmi Alprogram Doktori Hallgatói Ösztöndíjára.
A Kooperatív Doktori Program Nemzetvédelmi Alprogram célja, hogy a nemzetstratégiai ágazatra fókuszálva célzottan támogassa az tudományos életutakat és a hazai kutatói utánpótlást, akik szakmai ismereteiket a legfrissebb tudományos kutatási eredményekkel kívánják gyarapítani, és elkötelezettek tudásuk nemzetvédelmi területen való hasznosításában.
A Nemzetvédelmi Alprogramban részt vevő doktori hallgatók vállalati együttműködésben, a felsőoktatási doktori iskolák intézményes keretei között dolgozzák fel témájukat. A pályázat szakmai irányítója az Innovációs és Technológiai Minisztérium, operatív kezelő szerve a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH). Az ösztöndíjpályázat meghirdetése a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból történik.
Szűcs-Vásárhelyi Nóra „Magyarország talajbiztonsági helyzete, kiemelten a volt szovjet és honvédségi objektumok környezetében” című pályázata nyert támogatást, amit a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katonai Műszaki Doktori Iskolájában, Pátzay György témavezetésével, valamint Rékási Márk szakértői támogatásával végez.

© 2013-2024 ATK TAKI
Impresszum | Adatkezelési tájékoztató