Soil Your Undies

A közösségi tudomány programot széleskörben, célcsoportok definiálása nélkül hirdettük meg. A programra összesen 1193-an jelentkeztek, akik országosan közel 2000 helyszínen végeztek vizsgálatot. Segítségükkel a kutatók értékes, nagy mennyiségű adathoz jutottak, amelyek felhasználhatók tudományos munkákban is.

Egy egyszerű módszer segítségével a talajélet és ezáltal a talajegészség kutatásához járulhatunk hozzá. "Alsóban az élet" programunkra ezúttal óvodák és iskolák jelentkezését várjuk.

Az ELKH ATK Talajtani Intézet bemutatja: Alsóban az élet! Rázzuk gatyába együtt a talajokat! Kíváncsi vagy a talajélet változatos lakóira? Jelentkezz Te is kutatónak!

Az ELKH ATK Talajtani Intézet szervezésében egy új tudományos projekt indul 2021 tavaszán, amelynek alapja a civil közreműködés. Egy egyszerű módszer segítségével, a talajélet és ezáltal a talajegészség kutatásához csatlakozhatnak a gazdálkodók és földhasználók.

Új közösségi tudományos platform indul az ATK TAKI szervezésében a talajélet és talajegészség égisze alatt. További információk hamarosan!

© 2013-2024 ATK TAKI
Impresszum | Adatkezelési tájékoztató